Inghetata de cacao

de karla in Dulciuri, 26 Aug 2013 | 3275 vizualizari

 

Cel mai bun desert pentru anotimpul calduros :* :*

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida
  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 2 linguri de cacao
  • un praf de sare (am uitat sa-l pozez :D )
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de cacao:

Se separa ouale.

Se bat albusurile spuma adaugand praful de sare la inceput,se adauga zaharul in 2 serii,iar cand nu se mai simte zaharul se pun galbenusurile pe rand amestecand usor ,apoi se  aduga cacaoa.

Separat se bate frisca

Adaugati frisca peste amestecul de oua si omogenizati compozitia

Se pune la congelator pentru 5-6 ore ( eu am lasat-o peste noapte).

Sper sa incercati aceasta reteta pentru ca este foarte simpla si foarte gustoasa .

POFTA BUNA!!!!!!!!!!!

 

TIPS-URI

1

cacaoa sa fie cernuta

2

in loc de cacao se pot adauga fructe ,ciocolata etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Merisor 1

26.08.2013, 14:42

De-asta vreau si eu!

laura_n 1

26.08.2013, 15:50

ce m-ai amuzat cu praful de sare
tare buna inghetata!

karla 1

26.08.2013, 16:51

multumesc tuturor

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu arahide sarate si stafide in ciocolata