Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Slaninuta se taie in bucati potrivit de mari (nici prea mici, nici prea mari...numai bune de infulecat :)) ). Intr-un ceaun mare (din acela pe care il folosim cand taiem porcii de craciun) se pun bucatiile de slanina si punem putina apa si amestecam bine din cand in cand cu o lingura mare de lemn pana sunt gata rumenite si ca sa nu se prinda de fund. Cand sunt gata jumarile se scot intr-o strecuatoare cu o spumiera ca sa se scurga untura. Dupa ce s-au scurs se rastoarna intr-un castron si se presara sare.....si gata jumarile numai bune de mancat cu ceapa rosie...
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult