Kkladkaka - Prajitura suedeza cu ciocolata

de Mitinita in Prajituri, 5 Dec 2012 | 8421 vizualizari

 

Cea mai ciocolatoasa prajitura si de consistenta unui brownie adevarat.

 

INGREDIENTE

  • (unitatea de masura cup-ul ,echivalentul unei cani de 200 ml)
  • 1/2 cup faina
  • 1/2 cup cacao
  • 3/4 cup zahar
  • un varf de cutit de sare
  • 2 oua
  • 1/2 cup unt,la temperatura camerei
  • 1 lingurita de esenta de vanilie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kkladkaka - Prajitura suedeza cu ciocolata:

Pornim cuptorul la 150 C.

Intr-un bol,punem faina cernuta, sare si cacao. Adaugam ouale,zaharul si amestecam usor.

Punem in bol untul si esenta de vanilie si incorporam in compozitie.

Cu o pensula,ungem forma de copt cu putin ulei si turnam compozitia. Am folosit doua forme cu diametrul de 10 cm fiecare.

Dam formele la cuptor si le tinem cam 30-35 de minute sau pana cand mijlocul prajiturii este stabil.

Daca ti-a placut reteta noastra "Kkladkaka - Prajitura suedeza cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

adry88 1

06.12.2012, 09:29

o bucatica vreau si eu

cati 1

06.12.2012, 17:12

parca-i ninsa

MOKUSKA 1

01.07.2014, 15:55

ce buna e

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura racoroasa