Krem a la Krem

de Micutza Luana in Prajituri, 1 Mai 2014 | 6537 vizualizari

 

Delicioasa praji usor de facut si repede de mancat , By Miha >:d

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 lg de zahar
  • 1 plic crem ole de ciocolata
  • Crema
  • 500 ml frisca lichida
  • 300 ml lapte rece
  • 2 plicuri crem ole de vaniie
  • Glazura
  • 200 gr ciocolata de menaj
  • 100 ml lapte
  • 100 gr unt
  • 2 lg coniac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Krem a la Krem:

Blatul 

Se separa ouale , albusurile se bat spuma cu un varf de sare si jumatete din zahar.

Galbenusurile se bat  cu restul de zahar si se adauga peste albusuri impreuna cu praful de crema ole de ciocolata .

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune compozitia si se da la cuptor 25-30 minute. Se lasa la racit.

Crema 

Intr-un bol punem laptele plicul de crema de valinie si frisca .Mixam pana se intareste si  punem peste blat . Se da la rece.

Glazura 

Ciocolata o topim la bain-marie cu untul,  frisca laptele si coniacul si punem peste crema.

Dam la rece pentru o ora, apoi portionam.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Krem a la Krem" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Krem a la Krem dubla