Mancare de mazare cu pipote si inimi de pui

de Andra_Constantinescu in Pui, 14 Aug 2016 | 19627 vizualizari

 

Nu prea imi place mazarea, dar din mancarea asta chiar am mancat. Buna!

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote si inimi de pui;
  • 6 linguri ulei;
  • sare;
  • apa;
  • o ceapa;
  • un ardei gras;
  • un morcov;
  • un kg mazare;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • putin piper negru macinat;
  • o lingura bulion;
  • o legatura de marar verde.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu pipote si inimi de pui:

Pipotele si inimile de pui se spala si se pun sa se inabuse in ulei cu o cescuta de apa si putina sare. 

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.

Ardeiul gras se curata de cotor si seminte, se spala si se taie marunt.

Morcovul se curata de coaja, se spala si se da pe razatoarea mare.

Dupa ce s-a calit carnea, se adauga legumele cu putina sare si se lasa sa se inabuse. Apoi, se mai adauga apa si se lasa sa se fiarba carnea pe jumatate. 

Se spala mazarea, se adauga peste carne impreuna cu o lingurita de boia de ardei dulce, putin piper nengru macinat, putina sare si apa si se lasa in continuare sa fiarba.

Dupa ce mazarea a fiert se adauga o lingura de bulion, se mai da mancarea in cateva clocote, iar la final se adauga mararul spalat si tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu pipote si inimi de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Xandrinne 1

16.08.2016, 12:56

elucubratiiculinare 1

17.08.2016, 16:08

tare buna mai este

Rahela Velicu 1

18.08.2016, 22:58

foarte gustoasa!

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe fragede cu usturoi