Mancarica de pastai

de Lorra in Mancaruri de post, 23 Aug 2014 | 9211 vizualizari

 

Nimic mai simplu :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. pastai
  • o ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb sec
  • marar
  • sare si ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de pastai:

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei, cand este gata se adauga vinul si pastaile (congelate le-am avut) si se lasa sa fiarba inabusit timp de 15-20 min.

Cand sunt gata se adauga mararul tocat marunt si usturoiul pisat, apoi se potriveste de sare.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasol picant de fasole verde