Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe.

de dicarmencitta1957 in Peste, 24 Feb 2010 | 9787 vizualizari

 

by dicarmencitta1957
Cum eu sunt fan peste si mancam destul de des peste, a trebuit sa invat sa-l fac in mai multe moduri.

 

INGREDIENTE

  • 1 medalion de rechin
  • 1 castronel de orez salbatic
  • 50 gr unt
  • 10 boabe de struguri negri
  • 10 boabe de struguri albi
  • 1 mar verde
  • 1/2 varza chinezeasca
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 rosii
  • 1/2 varza romaneasca
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • cateva boabe de piper(cat mai multe si mai colorate)
  • menta uscata si cateva frunzulite de menta, pentru ornat
  • un praf de tarhon..
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe.:

Pregatim medalionul de rechin, il spalam in mai multe ape si il vom pune intr-o tava yena la cuptor bine captusit cu niste boabe de struguri negri si albi si feliute de mar verde si lamaie.Acest rechin il vom pune la cuptor pentru 30 de minute cel putin.Separat facem salata.Orezul dupa ce a fost spalat bine si tinut in apa inainte sa-l punem la fiert,il vom pune in apa de trei ori cantitatea lui si il vom fierbe conform instructiunilor de pe punga.In apa in care fierbem orezul adaugam si un cubulet de unt si vegeta.Dupa ce am scos pestele din cuptor il asezam pe un platou, alaturi de garnitura de orez salbatic si o salata de vara din varza chinezeasca,varza alba,ardei rosu,ceapa rosie,2 rosii si condimentele care ne plac mai mult.Culoarea rechinului este mai inchisa din cauza boabelor de struguri negri,pe viitor voi pune doar struguri albi.Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu ierburi proaspete la cuptor