Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
Daca vreti sa pregatiti un desert mai putin pretentios,dar foarte gustos,incercati aceasta reteta.
Aluat:
Crema caramel :
Decor:
Mod de preparare:
Maruntiti biscuitii digestivi pentru a obtine un pesmet uniform si amestecati-l cu untul topit.Tapetati formele de tarta cu folie alimentara(eu prima data nu am tapetat cu folie si am patit-o) si incepeti sa construiti tarta cu amestecul de biscuiti si unt.Puneti formele la frigider pentru o ora.
Pentru crema caramel,puneti intr-un vas zaharul si apa si lasati vasul la foc potrivit pana cand amestecul devine auriu-roscat.Luati vasul de pe foc si adaugati frisca lichida si untul,cu atentie,pentru ca sar stropi fierbinti.Amestecati bine ingredientele .Cand s-a racit usor puneti cerealele.
Cu aceasta compozitie umpleti minitartele cand sunt inca in forme si tineti-le in frigider pana in momentul servirii.
Un dulce de 5* !
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult