Muraturi colorate

de azyrra in Muraturi, 29 Sep 2011 | 6812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • varza alba
  • varza rosie
  • gogosari versi sau/si rosii
  • conopida
  • castraveti
  • usturoi
  • ardei iute verde
  • frunze telina
  • radacina de hrean
  • 2 licuri Pikant fix -dulce acrisor- (Dr.Oetker)
  • piper boabe 
  • otet
  • zahar
  • sare(optional)
  • foi de dafin
  • Marar usact cu seminte
  • morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi colorate:

Varza alba si rosie se taie in bucati, mai mari sau mai mici, dupa preferinta, gogosari si ei taiati, conopida portionata , castravetii, usturoiul, frunzele si toate celelalte, spalate si curatate, se pun in borcane. Intre timp se fierbe apa impreuna cu picant fix otetul si zaharul, dupa care se adauga in borcane peste legume.La final am taiat o bucata de morcov in doua, de-a lungul si le-am pus in cruce deasupra astfel incat sa tina presat totul in apa cu amestecul pentru muraturi si peste am pus mararul cu seminte.

Sper sa va placa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi colorate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 09:08

wow ce bine arata

MIUTA 1

30.09.2011, 17:47

Foarte bine arata
Bine ai venit!

Lau 1

02.10.2011, 22:04

bine arata

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Castraveți bulgărești