Negresa cu visine

de LUK in Prajituri, 24 Iun 2012 | 28448 vizualizari

 

Pufoasa,pufoasa..

 

INGREDIENTE

  • 380 gr faina
  • 50 gr cacao
  • 150ml ulei
  • 250 ml lapte
  • 5 oua
  • 250 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • 4-500gr visine(fara samburi)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu visine:

 Mixati ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul.Adugati uleiul,mixati,laptele,mixati.Amestecati faina impreuna cu cacao si praful de copt.Incorporati in compoziti lichida(eu tot cu mixerul am facut).

Ungeti o tava cu unt si turnati compozitia.Deasupra asezati visinele si coaceti 40-45 min in cuptorul preincalzit la 150 de grade.

Serviti rece pudrata cu zahar pudra sau simpla,dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

LUK 1

25.06.2012, 14:08

multumesc!si mie mi a placut cum a iesit,pufoasa si aromata

BuburuzaBubu 1

28.07.2012, 09:55

mmmm ce bine arata

T I M E A 1

30.07.2012, 16:38

buna tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Negresa rapida cu Oreo