Negresa de post cu cocos,seminte de in si de canepa

de Valclaudia in Prajituri, 9 Aug 2015 | 6009 vizualizari

 

o prajitura ieftina, foarte usor de preparat si neasteptat de gustoasa :)

 

INGREDIENTE

  • 550 ml apa minerala
  • 200 g zahar tos
  • 400 g faina alba proaspat cernuta
  • 50 g cacao
  • 100 g nuca de cocos (fulgi)
  • 50 g seminte de in
  • 75 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 lingura otet de mere
  • un praf de sare
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri seminte de in
  • 2 linguri seminte de canepa
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu cocos,seminte de in si de canepa:

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Intr-un castron incapator punem apa minerala,otetul si uleiul.

Adaugam in ce ordine vrem ingredientele uscate (mai putin cele doua linguri seminte de in si cele de canepa, pe care le vom folosi la decorat) si mixam foarte bine sa se omogenizeze amestecul.

Ungem tava cu ulei, o tapetam cu faina si turnam amestecul obtinut, apoi nivelam cu lingura.

Presaram semintele de in si de canepa, apoi dam tava la cuptor pentru 40 minute (la 180 grade).

Scoatem prajitura din cuptor atunci cand trece testul cu scobitoarea.

Lasam la racit si portionam.

Dupa preferinta o puteti presara cu zahar pudra dar e destul de dulce si aratoasa asa decorata cu seminte....

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu cocos,seminte de in si de canepa" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu branza dulce de vaci