Orez canatonnais

de Doralinda in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 5196 vizualizari

 

O reteta japoneza, imi place mult si e usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr orez basmati
  • 1 lingura mazare fiarta
  • 1 lingura porumb fiert
  • 1 ou
  • sare
  • otet
  • piper
  • putin unt
  • 1 lingura ciuperci mici din conserva
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez canatonnais:

Intr-o craticioara, topim untul si punem orezul sa se caleasca putin, apoi adaugam apa calda cat sa acopere orezul si lasam la fiert incet, punand apa din cand in cand pana e gata orezul (indicat e sa lasam orezul pana se evapora apa). Oul il facem omleta. Punem orezul intr-un bol, adaugam oul si celelalte ingrediente si e gata de servire!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez canatonnais" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez Yangzhou