Orez prajit

de robert_b in Porc, 30 Sep 2021 | 6078 vizualizari

 

Am văzut reţeta la un vlogger din S.U.A., născut în Coreea de Sud. Din păcate, eu n-am avut kimchi, un aliment de bază în bucătăria coreeană, şi nici spam, o conservă de carne de porc. A ieşit foarte bun şi fără. :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g orez fiert
  • 2 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • 50 g şuncă presată
  • 50 g salam Sinaia
  • 4 ouă
  • 2 linguri ulei de măsline extravirgin
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez prajit:

Mai întâi, încingem uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă. Tocăm cepele mărunt şi le punem la călit pentru câteva minute. Apoi, tăiem şunca presată şi salamul în cubuleţe. Adăugăm mezelurile în tigaie împreună cu usturoiul. Acoperim cu un capac şi lăsăm 2-3 minute.

Punem cele 4 ouă şi condimentăm cu sare şi piper. Amestecăm cu o lingură de lemn până când ouăle se gătesc. Adăugăm orezul şi mai amestecăm puţin. Servim cald, cu ketchup dulce sau picant.

TIPS-URI

1

Se poate adăuga şi sos de soia, pentru un plus de gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez prajit" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez prajit cu 5 arome