Ou fiert in cirnati

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2013 | 3327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 300 gr cirnati
  • busuioc
  • patrunjel
  • faina
  • pesmet
  • ulei ptr prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou fiert in cirnati:

Se fierb patru oua,apoi se decojesc si se dau prin faina.

Cirnatii se desfac si compozitia se amesteca cu busuiocul si patrunjelul tocate marunt.

Se imparte in 4 parti egale si imbracam fiecare ou.

Se da iar prin faina,apoi prin ou batut cu putina apa,apoi prin pesmet.

Dupa un sfert de ora se prajesc in ulei mult.

Se scot pe un servet de hirtie ptr a elimina excesul de ulei

Se servesc calde in sos de rosii sau cu salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou fiert in cirnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Krystyan Trendy 1

19.12.2013, 21:20

foarte gustos

- Andreea - 1

20.12.2013, 08:54

Panacris 1

14.11.2014, 18:41

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bulete de cartofi cu cașcaval, pudra de trufe si bacon