Paine de casa 2

de elena1988 in Piine, 5 Feb 2011 | 10836 vizualizari

 

Am revenit si cu pasii la impletitura de paine, de data asta eu am facut cateva painici dar foarte micute.

 

INGREDIENTE

  • faina
  • drojdie
  • sare
  • apa
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine de casa 2:

se face un aluat din apa, faina, drojdie, si sare,se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul, se pune pe blat si mai adaugam putina faina, si  imparte in 4 si se fac 4 suluri ca sa zic asa, vedeti in poze, dupa ce ati impletit-o puneti deasupra cascaval ras.

TIPS-URI

1

dupa ce ati terminat de impletit painea, bagati marginile dedesuptul painii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine de casa 2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1335 puncte

laura_n

1150 puncte

oanapl

1077 puncte

MotanLaOale

1077 puncte

mihaelar63

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Colac cu cascaval si cartofi