Parjoale surpriza

de lenca21 in Mancaruri cu carne, 27 Dec 2009 | 7213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de carne tocata
  • 1ou
  • 3 linguri de parmezan
  • 1cartof crud
  • sare
  • piper
  • dafin
  • miez de paine(2-4felii)
  • 1 ceapa
  • 2 tulpini de telina
  • mustar
  • 2-3 linguri de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale surpriza:

 se mesteca 400gr de carne tocata (mixt vita-porc) cu1ou, 3 linguri de parmezan,si amestecul urmator, macinat in blender (sa fie ca o crema):

Amestecam totul cu carnea si dam la frigider 2ore.

Separat se fierb 3 oua si se racesc

Impartim carnea in 3 parti si facem 3 maxi parjoale cu oul in mijloc. Dam prin pesmeti deasupra si invelim in aluminiu

Se da la cuptor cca 1 ora, dupa care se deschid pungile si mai coacem cca 20min ca sa rumeneasca deasupra 220° Inainte de a taia feliile se lasa putin sa se raceasca ca sa ramina carnea mai compacta. POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale surpriza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

rivka 1

27.12.2009, 16:38

rivka 1

28.12.2009, 15:24

am facut si eu azi ca am avut o punguta de 200 gr de carne tocata de vita si nu stiam oricum ce sa fac cu ea...ouale mele sunt enorme dci mi-au iesit doar 4 bile, mari, nu le-am mai pus in staniol doar prin pesmet, fff repede s-au facut 30minute.
mi-au iesit 4, foarte bune, le mai fac sunt spornice.

Dana Cristea - pusikmea 1

03.04.2010, 22:32

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Parjoale