Pasta de ton cu masline

de Oana in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2010 | 23708 vizualizari

 

O gustare excelenta sau un mic dejun delicios.

 

INGREDIENTE

  • o cutie mare de ton in ulei
  • un fir de ceapa verde
  • 100 g masline negre feliate
  • o lingurita zeama de lamaie
  • sare si piper dupa gust
  • o lingurita de marar tocat fin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu masline:

Tonul se scurge de ulei, dar se mai lasa o lingura de zeama si se mixeaza cu blenderul vertical pana devine cremos. Se adauga ceapa verde taiata rondele fine, masline feliate foarte fin, mararul tocat, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. Se amesteca cu o furculita pana se omognizeaza. Se serveste pe paine proaspata si cu felii de rosii.

TIPS-URI

1

Cu pasta de ton se pot face rosii umplute, se scobesc rosiile, se scurg de zeama si se umplu, apoi se lasa la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Oana 1

17.06.2010, 22:00

Da, Silvia, e delicioasa Am facut si cu ton in suc propriu si cu ton in ulei, e la fel de buna in ambele variante

Laly 1

17.06.2010, 23:43

Si eu am salvat reteta.Cred ca este tare buna.

mena29 1

18.06.2010, 00:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Drob de cartofi şi morcovi