Paste la cuptor cu piept de pui si legume

de Alina26 in Fusilli, 26 Iun 2013 | 13636 vizualizari

 

Pentru ca faceam mereu aceiasi pasta,cu dovlecei si piept de pui,.. ....m-am suparat si le-am pus pe toate intr-o tava....am pus putina mozzarella,si parmezan ras,le-am dat la cuptor.......si ia sa vedeti ce a iesit!!!

 

INGREDIENTE

  • 250g pasta(fusilli)
  • 2 dovlecei potriviti
  • 1 rosie
  • 300g piept de pui
  • 200g mozzarella
  • 100g parmezan ras
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor cu piept de pui si legume:

1.Am pus apa la fiert cu sare.Cand a inceput sa fiarba am adaugat pasta.Cand s-a fiert am clatit-o cu apa rece si am lasat-o la scurs.

2.Intre timp am spalat pieptul de pui,l-am taiat bucatele mici circa 2 cm si le-am pus la prajit in putin ulei de masline,cu putina sare si piper.

3.Intr-o tigaie grill am facut un dovleac.Celalalt l-am taiat cubulete.Rosia am taiat-o felii de 3 mm si apoi in patru.Am taiat si mozzarella cubulete.

4.Intr-un bol am pus pasta cu pieptul de pui si am mestecat.Apoi am adaugat dovleceii,rosia,mozzarella(lasati cateva cuburi sa puneti deasupra),parmezan,origano,busuioc,sare,piper si am mestecat.

5.Am pus totul intr-o tava,pe deasupra am pus mzzarella ramasa,am mai presarat putin parmezan ras si am dat la cuptor pentru 15-20 de minute la 180°,pana s-a topit si s-a rumenit mozzarella.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Se poate folosi si cascaval in loc de mozzarella.

2

Puteti pune ciuperci in loc de dovlecei,vinete.....

3

Puteti folosi orice fel de pasta,scurta sa fie,eu fusilli aveam in casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor cu piept de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste multicolore cu vinete şi ciuperci