Pastrav prajit cu cartofi la cuptor si mujdei de usturoi

de amradu in Pastrav, 3 Apr 2017 | 5673 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de pastrav eviscerat
  • 750 g cartofi congelati pentru cuptor
  • 5 graunti de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit cu cartofi la cuptor si mujdei de usturoi:

Pastravul se spala bine cu apa rece, dupa se da prin faina si se pune in uleiul incins si se rumeneste pe ambele parti, dupa preferinte.

Cartofii se pun in tava, se dau cu sare si piper si se baga 25 de minute la 220 grade C.

Se curata usturoiul, se piseaza, se pune o lingura de ulei de masline, se adauga sare si se freaca bine cu o lingura, dupa care se adauga apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit cu cartofi la cuptor si mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastrav italian