Patatnik(budinca de cartofi)

de katty in Mancaruri de legume, 16 Noi 2014 | 8710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 oua mari sau 3 medii
  • 150 gr branza
  • 2 lingurite menta uscata
  • sare
  • piper negru macinat
  • 50 gr unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patatnik(budinca de cartofi):

 Decojim cartofii , ii spalam si ii dam pe razatoarea mare .Ii amestecam cu ouale , branza sfaramata , menta , piper si sare , dupa gust. Ungem o tava cu unt, turnam compozitia si o asezam bine,  presand-o usor cu mana . Punem bucatele de unt din loc in loc.Dam tava la cuptor,  la foc mic,  pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Patatnik(budinca de cartofi)" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi by Merisor