Pateuri cu budinca de vanilie si dulceata de zmeura

de piko in Dulciuri, 9 Mai 2014 | 3736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic budinca de vanilie
  • 2 aluaturi foietaj
  • dulceata de zmeura
  • ou pt uns pateurile
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu budinca de vanilie si dulceata de zmeura:

Pentru inceput se prepara budinca conform instructiunilor de pe ambalaj, si se lasa la racit. Foaia de plancinta se intinde si se imparte in 6, pe fiecare bucata se pun 2 lingurite de budinca rece si o lingurita jumate (in functie de preferinta fiecaruia) de dulceata; se ung marginile bucatilor cu oul batut; se dau marginile foietajului unul peste altul (ca un rulou) si se aseaja in tava tapetata cu hartie vegetala;pateurile se ung cu ou si se cresteaza;se dau la cuptorul preincalzit la 200ºC , si se lasa la copt pana se rumenesc frumos. Sunt delicioase. Pofta buna sa aveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu budinca de vanilie si dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Rocsi 1

10.05.2014, 19:18

mihaelar63 1

12.01.2015, 13:01

La multi ani

Bunica 1

12.01.2015, 15:41

La mulți ani!

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu nuca