Penne Viena

de Larra in Penne, 31 Mai 2014 | 4972 vizualizari

 

Ceva bun fara sare si piper :)

 

INGREDIENTE

  • 400g penne
  • 200g ciuperci
  • 200 g kaizer
  • 200 g carnati subtiri semi-afumati
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingura smantana
  • 200 ml apa
  • Cimbru,busuioc,usturoi granulat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne Viena:

  • Punem pennele la fiert 10 min in apa cu sare
  • Spalam ciuperciule si le curatam
  • Taiem kaizerul in cubulete mici
  • La fel procedam si cu carnatii si ciupercile
  • Punem la calit ciupercile 5 min dupa care adaugam carnatii si mai calim inca 5 minute ,dupa care adaugam kaizerul si la fel mai calim 10 min
  • Apoi adaugam apa si bulionul amestecat cu smantana si lasam sa fiarba pana se ingroasa sosul putin...  Peste care adaugam putin cimbru,busuioc si putin usturoi granulat
  • Punem peste sos pennele si gata

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne Viena" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu carne tocata si ciuperci