Pepenasi la otet

de luminita20_2006 in Muraturi, 5 Oct 2009 | 13371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pepenasi
  • 1 kg muraturi
  • 4 morcovi
  • 1 ardei iute
  • foi dafin
  • piper boabe
  • 1 litru otet
  • 1 litru apa
  • 4 radacini hrean
  • boabe mustar
  • 1,5 cana zahar
  • 2 linguri sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pepenasi la otet:

Se spala legumele, morcovul se taie rondele sau felii. Se prepara compozitia din 1 l otet si 1 apa, zaharul , sarea, foi de dain , piper si boabe de mustar se pun la fiert. Intre timp asezam in borcan pepenesi muraturile, morcovul , hreanul taiat felii si ardeiul iute. Cnd apa fierbe se toarna deasupra peste muraturi si pepenesisi se pune capacul sau folia. Se da la loc racoros.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pepenasi la otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

andrea 1

06.10.2009, 08:38

ach de cand nu am mai mancat asa ceva de atia ani,
vreu si eu

ionix 1

06.10.2009, 21:20

si noi punem la butoi dar nu in otet... sunt curioasa ce gust au in otet

luminita20_2006 1

06.10.2009, 22:01

sunt tareeee buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muraturi asortate