Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Condimentam carnea de curcan cu sare si piper si o tavalim prin faina.
Intr-o tigaie cu peretii inalti, se incalzeste 3 linguri de ulei, se pune pieptul de curcan si se rumeneste pe toate partile la foc iute pentru 3 min. dupa care se scoate pe o farfurie.
In aceeasi tigaie adaugam 2 linguri de ulei,se pun ciupercile si le prajim cca 2 min.Se scot si se pun peste carne.
Adaugam din nou 2 linguri de ulei si prajim la foc iute,ceapa,usturoiul,rozmarinul si ardeiul,apoi adaugam supa si sosul soja,acum adaugam carnea si ciupercile si se lasa sa fiarba cca 15 min la foc mic.
Servim cu orez si un pahar de vin alb! :)
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult