Piept de pui cu sos de curry si ananas

de Anett in Pui, 9 Mai 2017 | 6997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui
  • 1 conserva ananas
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pudra de curry
  • 1 lingurita turmeric
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • 1 bucatica ghimbir
  • 1 cana orez
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de curry si ananas:

Spalam carnea si o taiem in cubulete grosute; curatam si tocam ceapa si ghimbirul.

Incingem ulei intr-o cratita, introducem ceapa si ghimbirul. Prajim pentru cateva minute, apoi adaugam carnea. Prajim carnea pe ambele parti si adaugam condimentele.

Intre timp, punem la fiert orezul.

Adaugam cubuletele de ananas si turnam sucul, amestecam bine si acoperim un capac. Lasam pe foc mic pentru 10-15 minute.

Servim carnea cu orezul simplu fiert.

TIPS-URI

1

se mai poate adauga chili in sos

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de curry si ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez cremos cu piept de pui in sos