Piept de pui umplut cu spanac

de katty in Pui, 24 Noi 2014 | 4285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 jumatati piept de pui
  • 250 gr spanac congelat frunze(sau proaspat, curatat si spalat bine )
  • usturoi
  • sare
  • piper negru macinat
  • un varf de cutit nucsoara
  • 2 linguri ulei
  • 1 conserva de rosii intregi descojite
  • 1 lingurita zahar
  • busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu spanac:

 Spalam pieptul de pui,il tamponam cu un servet absorbant ,apoi ,cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit taiem pe o parte in lungime fiecare piept ,formand un buzunar.Presaram sare si piper pe exterior si in interiorul buzunarelor.
Lasam spanacul sa se dezghete ,il taiem mai marunt si il amestecam cu usturoiul tocat fin ,sare ,nucsoara  si piper(Daca folosim spanac proaspat il curatam , il spalam si il oparim 2 minute in apa cu sare , apoi il scurgem bine )
Inchidem buzunarele cu jumatati de scobitori si prajim pieptul rapid pe ambele parti in uleiul incins.Scoatem pieptul de pui si il punem intr-un vas termorezistent impreuna cu uleiul .

Turnam deasupra conserva de rosii mixata,sare,zahar ,piper si dam la cuptor.Lasam zece minute ,apoi adaugam vinul caldut si busuiocul.Lasam pana scade sosul .
Servim pieptul de pui cu sos de rosii si tagliatelle.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu spanac in sos de smantana