Pilaf de orez cu soia

de Valclaudia in Mancaruri de post, 24 Noi 2013 | 10640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 gr soia granulata
  • 2 cani orez
  • 6 cani apa
  • 2 ardei rosii
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 5 linguri ulei
  • 3 linguri sos de soia
  • sare si piper dupa gust
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu soia:

Calim in ulei ceapa tocata,ardeiul taiat cubulete si morcovul dat pe razatoare.

Adaugam granulele de soia, sosul de soia,orezul clatit in apa rece. Adaugam pe rand cate o cana cu apa, amestecam des sa nu se prinda si continuam tot asa pana incorporam cele 6 cani cu apa.

Condimentam cu sare si piper dupa gust si inainte de servire presaram busuioc uscat.

Servim ca fel principal intr-o zi de post.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Sylvia 1

24.11.2013, 20:55

super bine arata !!!

alilianaa 1

24.11.2013, 21:32

Krystyan Trendy 1

25.11.2013, 12:38

foarte gustos pilaful

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu mazare