Pizza cu salam sasesc

de Constelatialeu in Pizza, 26 Sep 2013 | 4660 vizualizari

 

Cu ocazia asta am testat premiul primit si cum pizza e in mare voga,am mai pus de-o pizza mica...Leutul meu Cristian, a zis ca asta a fost cea mai buna,dar la ce foame avea,cred si eu.....

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 10 g drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 cescuta lapte
  • salam sasesc cca 100 g
  • cascaval cca 100 g
  • ketchup Univer
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam sasesc:

Drojdia cu sarea si zaharul diluata cu un pic de lapte caldut se lasa la crescut,apoi se amesteca cu faina,uleiul si restul de lapte caldut.Formam un aluat elastec pe care il framantam bine cca 20 min,apoi il lasam la crescut 1 ora.

Dupa ce a crescut,intindem blatul in forma,adaugam salamul si cascavalul si dam la cuptor.

Adevarul este ca a iesit foarte pufoasa...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam sasesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

FlaviaD 1

26.09.2013, 21:45

Rocsi 1

26.09.2013, 22:21

deyutzky 1

26.09.2013, 23:34

oare daca iau cate o felie de la fiecare completez si eu pizzometrul?? )))

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Minipizza