Prajitura cu branza

de MonaMimi in Prajituri, 4 Apr 2013 | 3095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 linguri de faina
  • 15 linguri de ulei
  • 15 linguri de zahar
  • 15 linguri de lapte
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • 500 g branza dulce
  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza:

Intr-un castron punem faina cernuta cu praful de copt, apoi adaugam la gramada ouale intregi, laptele, zaharul si uleiul, mixam bine pana devine compozitia omogena.

Separat amestecam branza, cele 2 oua, zaharul vanilat si coaja de lamaie.

Tapetam o tava, turnam in ea 1/3  din aluat deasupra punem umplutura apoi restul de aluat. Coacem la foc potrivit 35-40 minute. Se pudreaza fierbinte si se taie rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

susu 1

04.04.2013, 20:47

praji cu mere si cu branza, cui nu-i plac

MotanLaOale 1

04.04.2013, 22:28

Rahela Velicu 1

24.02.2016, 19:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu bombite de branza cu cocos