Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
O sugestie delicioasa pentru sarbatori!
Mixeaza ouale cu zaharul, adauga coaja de citrice si uleiul; incorporeaza faina cernuta si amestecata cu praful de copt si continua mixarea pana la obtinerea unui aluat omogen.
Toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi lasa totul la foc mediu, circa 20 de minute.
Intre timp, pregateste o budinca cu preparare la rece. Toarna laptele si zeama de lamaie intr-un vas incapator, apoi adauga praful de budinca si zaharul pudra. Mixeaza budinca la viteza mare circa 4 minute.
Scoate aluatul de la cuptor, lasa-l la racit, apoi taie-l pe jumatate. Umple cele doua jumatati de pandispan cu budinca de lamaie, apoi peste foaia deasupra o vei unge cu gemul de caise.
Presara fulgii de cocos si lasa prajitura la frigider pana in momentul servirii.
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult