Prajitura cu gem

de ianculubita in Prajituri, 2 Oct 2013 | 4964 vizualizari

 

Am facut gemuri din toate fructele,acum sa le combinam in aluaturi,zic!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 6 oua
  • 200 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 borcan cu gem
  • 1 lingurita scortisoara
  • arome
  • miez de nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem:

Batem bine ouale cu un praf de sare si zahar, adaugam ulei cate putin batand energic, adaugam scortisoara, aromele, faina amestecata cu praful de copt, gemul, amestecam totul bine apoi rasturnam in tava unsa si tapetata cu faina sau hartie de copt. Deasupra punem miezul de nuca si lasam la cuptor 30-40 minute. Dupa ce s-a racit pudram cu zahar si servim.

TIPS-URI

1

puteti pune nuca si in aluat

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura deliciu cu nuca si caramel un desert de nota 10