Prajitura cu iaurt si visine

de ionela2682 in Prajituri, 13 Apr 2013 | 5949 vizualizari

 

Ador visinele atat proaspete cat si din compot iar in combinatie cu ciocolata alba...vedeti si voi ce a iesit.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 5 linguri cu varf faina
  • 3 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri iaurt
  • visine din compot

Glazura

  • 50 g ciocolata alba
  • ulei /unt 2 linguri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt si visine:

-batem bine ouale cu zaharul si zaharul vanilat

-adaugam ,amestecand dupa fiecare, iaurtul si uleiul

-praful de copt il adaugam in faina si incorpaoram in aluatul de mai sus

-scoatem samburii visinelor si le incorporam uniform in aluat

-turnam in forma unsa cu ulei si tapetata cu faina

-coacem pana trece testul scobitorii

-scoatem din tava si lasam sa se raceasca

-topim ciocolata alba cu putin ulei sau unt,turnam uniform peste prajitura rece.

pofta buna

TIPS-URI

1

se poate prepara cu orice fruct doriti,nuci sau alune

2

se poate adauga obtional cacao ,in acest caz scadem din cantitatea de faina

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

13.04.2013, 21:37

Mmm ce bunatate!

MotanLaOale 1

14.04.2013, 00:09

buna buna

ionela2682 1

15.04.2013, 08:12

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt si visine