Prajitura cu mar si nuca (reteta de post)

de ionela2682 in Prajituri, 21 Noi 2012 | 12856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 mere rase
  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 1|2cana ulei
  • 1 cana apa minerala
  • 1 plic praf de copt
  • 1|2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • sare|
  • 1 lingurita scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mar si nuca (reteta de post):

Intr-un bol amestecam faina, zaharul, bicarbonatul, praful de copt, sarea si scortisoara. Adaugam apa minerala, uleiul, omogenizam bine compozitia. Turnam jumatate din compozite in tava (25/35cm) unsa cu ulei si tapetata cu faina sau cu hartie de copt, intindem cu grija merele rase in strat uniform, acoperim cu cealalta jumatate din compozitie, presaram nuca pisata sau taiata grosier si dam la cuptor pana se rumeneste frumos. Lasam sa se raceasca bine, pudram cu zahar farin si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mar si nuca (reteta de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Doralinda 1

24.11.2012, 12:56

De cand tot zic sa fac si eu o prajitura cu mar!!!

Raluca57 1

17.01.2013, 19:11

Am incercat-o. Foarte, foarte gustoasa!!! Raluca

raducu0207 1

21.03.2013, 13:02

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere, crema de vanilie si bezea