Prajitura cu morcovi si migdale

de anamaria33 in Prajituri, 3 Aug 2014 | 3527 vizualizari

 

Prajitura am facut-o de multe ori si de fiecare data musafirilor mei le-a placut foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g miere de albina
  • coaja razalita si sucul de la o jumatate de lamaie
  • 300 g morcovi razaliti
  • 300 g migdale macinate
  • 60 g faina (la alegere-alba, neagra,...)
  • un varf de cutit de sare
  • o lingurita bicarbonat sau praf de copt
  • putina margarina pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu morcovi si migdale:

Separam ouale. Galbenusurile si mierea de albine le amestecam pana obtinem o pasta spumoasa dupa care adaugam zeama si coaja de lamaie, morcovii, migdalele, faina, sarea si praful de copt sau bicarbonatul.

Albusul de ou il batem spuma si cu mare grija il amestecam cu restul compozitiei.

Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava rotunda unsa in prealabil cu  putina margarina si se da la cuptor la 180°C intre 40-50 de min.

Prajitura poate fi incercata daca e gata cu o scobitoare.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu morcovi si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

anamaria33 1

05.08.2014, 07:19

Bine v-am găsit

Panacris 1

13.08.2014, 17:21

Bine ai venit!

- Andreea - 1

23.09.2014, 20:18

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta