Prajitura cu nuca de cocos si gem de visine

de adela1981 in Prajituri, 17 Iun 2012 | 5163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • 50 gr unt
  • 1 lingura cacao
  • 1 praf de copt
  • 200 gr smantana 15 %
  • 50 gr nuca de cocos
  • 4 linguri pline cu faina
  • 100 gr gem de visine
  • 20 gr zahar pudra
  • unt si faina pentru tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca de cocos si gem de visine:

Mixam ouale cu zaharul,  spuma, adaugam untul moale, cacao si praful de copt.  Mixam bine, apoi adaugam smantana, nuca de cocos, iar spre final faina. Se amesteca  bine si se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina.  Se pune gem de visine cu lingurita, apoi introducem in cuptorul incalzit si coacem pana trece testul scobitorii.. Cand este gata se lasa la racit si se pudreaza cu zahar.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca de cocos si gem de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bounty