Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Rapida şi minunata ,reteta o am de la sora mea( Daniela),ea de unde o are nu ştiu.
Am modificat-o doar un pic.
Se bat ouale cu zaharul(pana se topeşte zaharul);se adauga iaurtul şi smantana(3-5 min.mixer);dupa care se adauga uleiul (ıncet ca la maioneza),praful de copt,zaharul vanilat( ın ploaie) şi coaja de lamaie.
La sfarşit se adauga faina cernuta( ın ploaie) putin cate putin.
Se pune compozitia ıntr-o tava unsa cu ulei şi tapetata cu hartie,se niveleaza şi se aranjeaza boabele de struguri.
Se da la cuptorul preıncalzit(180 grade) ptr.35-40 min.(pana trece testul cu scobitoarea)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult