Prajitura cu struguri, bezea si ciocolata

de reisnaor_2006 in Prajituri, 18 Aug 2015 | 3335 vizualizari

 

O prajitura delicioasa pe care v-o recomand cu drag.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri nuca de cocos
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • Umplutura:
  • struguri
  • Decor:
  • ciocolata rasa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu struguri, bezea si ciocolata:

       Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o spuma densa si lucioasa. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se toarna peste spuma de albus. La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si nuca de cocos, amestecand usor cu o spatula.

       Compozitia se toarna in tava tapetat cu unt. Se pun boabele de struguri deasupra si se da la cuptor la foc mediu, pentru cca jumatate de ora, pana prajitura devine aurie deasupra.Scoatem tava din cuptor, punem bezeaua deasupra si presaram ciocolata rasa. Mai dam 5 minute la cuptor. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Putem folosi ce fructe dorim.

2

Nuca de cocos se poate inlocui cu faina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu struguri, bezea si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ruladă de bezea cu căpşuni