Prajitura ''Piknik"

de Bucataras Monica in Prajituri, 3 Noi 2012 | 8345 vizualizari

 

INGREDIENTE

PENTRU BLAT

  • 6 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 6 linguri ulei
  • 1 praf de copt 1 lamaie

CREMA

  • 2 cani lapte
  • 1 cana zahar
  • 7 linguri faina
  • 1 pachet margarina
  • 5 pachetele zahar vanilat
  • 4 pachete biscuiti piknik

GLAZURA

  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri apa
  • 3 linguri cacao
  • 1 esenta rom
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura ''Piknik":

Se separa ouale,se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,coaja si zeama de la lamaie,apoi se pune la cuptor pentru 30 minute. Intre timp se face crema,se pune laptele la fiert cu zaharul,se adauga margarina,apoi faina amestecandu-se in continuu pana se ingroasa. Se adauga crema calda peste blatul rece,peste crema se aseaza biscuitii iar peste acestia se adauga glazura. Pentru decor se preasara nuca de cocos.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ''Piknik"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bucataras Monica 1

10.11.2012, 21:18

va multumesc frumos!

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 10:59

Ina 1

30.12.2012, 21:36

delicioasa

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert crema de zahar ars