Prajitura soacrei

de - Andreea - in Prajituri, 26 Iul 2013 | 11461 vizualizari

 

Reteta o am de la TV...Nu stiu soacra cui a facut-o dar tare e buna...Ingrediente putine...economica...Consistenta e intre consistenta checului si consistenta unei creme ...Super buna !!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 200 ml frisca lichida
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura soacrei:

Punem intr-un bol ouale si zaharul si batem bine.

Adaugam frisca lichida si amestecam in continuare.

Faina o amestecam cu praful de copt si punem la compozitia de oua.

Jumatate din compozitie o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt .

In cealalta jumatate punem cele 3 linguri cacaosi amestecam bine.

Turnam compozitia de cacao in tava si amestecam usor cele doua compozitii.

Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru circa 25 minute.

Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura soacrei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

- Andreea - 1

27.07.2013, 00:23

FlaviaD 1

27.07.2013, 17:44

Interesante idei are soacra asta

- Andreea - 1

27.07.2013, 18:44

Flavia ) ... Si cred ca e o soacra buna ca e dulce prajitura si nu acra )

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "METROU"