Pui crocant și aromat

de georgiaskitchen in Pui, 25 Ian 2014 | 2669 vizualizari

 

Această rețetă o am de pe blogul Laurei Sava. Foarte bună, dar interzisă celor care sunt la dietă, adică mie...:)

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 100 g pesmet
  • 150 g iaurt (am avut 140g)
  • ulei pentru prăjit
  • o linguă rasă de sare
  • un vârf de cuțit piper măcinat
  • 1 linguriță boia dulce
  • 1linguriță oregano
  • 1 linguriță praf de usturoi (eu nu am pus)
  • 1 linguriță boia iute (opțional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui crocant și aromat:

Spălați pieptul de pui, îl uscați cu un șervet de bucătărie îl tăiați în bucăți potrivite și îl puneți cu iaurtul într-un vas la marinat cel puțin 30 min. 

Amestecați pesmetul cu condimentele și treceți carnea prin acesta apăsând ușor. 

Puneți pe foc o tigaie cu ulei și când acesta s-a încins prăjiți pe  rând bucățile de carne pe care apoi le scoateți pe o hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de ulei. 

Le puteți servi cu sos de usturoi, cu maioneză sau ketchup și bineînțeles înaoțite de o porție generoasă de cartofi prăjiți.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui crocant și aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci, smantana si vin alb