Pui cu ciuperci caramelizate

de Valclaudia in Pui, 19 Iun 2015 | 2975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de pui mare (curatata de piele si impartita in doua)
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei kapia rosu
  • cca 250 gr. ciuperci champinion
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci caramelizate:

Curatam legumele si le spalam.

Ceapa rosie si cea alba se toaca marunt, ardeiul se taie fasii, apoi se calesc impreuna in putin ulei de masline.

Adaugam ciupercile curatate si spalate, taiate feliute subtiri.

Presaram sare si piper dupa gust, adaugam carnea de pui (curatata de piele), acoperim tigaia si lasam sa se gateasca la foc mic cca 30 minute.

Daca scade apa lasata de ciuperci adaugam apa in functie de cata este necesara, pana se prepara carnea si patrunde usor fuculita in ea.

La final, cand carnea este gatita ciupercile trebuie sa se caramelizeze usor, pentru asta nu e nevoie de apa in tigaie.

Presaram marar si patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci caramelizate" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana si ciuperci