Pui cu para

de Adinuta in Pui, 22 Noi 2009 | 4341 vizualizari

 

Aveam pui, aveam si pere. Si m-am gandit ca s-or intelege :)

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 1 para
  • o ceapa mica sau jumatate din una mai mare
  • cam o lingurita ghimbir ras proaspat
  • ulei
  • sos soia
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu para:

Pasul 1: Am spalat pulpele si le-am pus intr-un vas yena impreuna cu ulei, sos soia, piper, o lingurita de ghimbir ras si ceapa taiata pestisori. Am pus totul la frigider pentru o ora.

Pasul 2: Am dat la cuptor. Cam dupa 20 minute puiul era aproape gata. Am spalat para si am taiat-o felii subtiri. Am scos samburii. Apoi am pus-o peste pui si pe lateralele vasului si am dat din nou la cuptor pentru inca 10 minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu para" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Adinuta 1

25.01.2010, 16:57

dragos_corneliu, sunt sigura ca e bun si cu mere! Mie imi plac mult mancarurile cu fructe pentru ca nu ies neaparat dulci, dar aromate

epurasha2bb 1

27.07.2010, 15:20

si eu am facut si mi-a placut mult !

elena1988 1

08.02.2011, 10:18

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui in iaurt pe sticla