Pui pe sare in vas roman

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 18 Apr 2010 | 4359 vizualizari

 

usor de preparat si rapid de mancat

 

INGREDIENTE

  • 1 pui 1,3kg(asa l-am avut eu)
  • sare mare mai grunjoasa (eu nu am avutasa mare)
  • piper
  • praf de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sare in vas roman:

Se curata bine puiul si se spala apoi se condimenteaza putin de tot cu sare .

Eu am pus si piper si praf de usturoi.

Se taie puiul pe piept si se aseaza cu partea de piept in jos pe sare se pune la cuptor pt mai bine de o aoa am pus eu la 150 grade.

Se serveste cu mujdei de usturoi si cartofi

e grozav de bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sare in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

nadina73 1

22.04.2010, 10:45

da am mai facut si in punga e bun dara cuma am vrut sa se rumeneasca bine

nadina73 1

22.04.2010, 10:46

dana lasa ca facem nici o problema ca puii nu sant scumpi

Criss 1

29.11.2010, 18:40

Super! Am sa fac si eu.

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ostropel din piept de pui