Pui picant cu mere

de ama in Pui, 15 Ian 2010 | 4054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 3 linguri mustar
  • 2 lingurite miere
  • 5 linguri de apa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 mar
  • rozmarin
  • ulei de masline
  • sare, piper, boia
  • 2 ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui picant cu mere:

Intr-un bol mic amestecati bine mierea, mustarul, apa, usturoiul si rozmarinul.
Cand s-a omogenizat amestecul, adagati si ardeiul iute tocat marunt.

 

Intr-o tavita asez carnea de pui si marul taiat feliute.
Peste el torn amestecul facut mai sus si dau la cuptor acoperit de o folie.

 

Puiul picant este indulcit de mere. Pentru ca sosul este delicios, este de indicat sa nu il irositi, de aceea recomand ca si garnitura un pireu pufos. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui picant cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ama 1

16.01.2010, 22:09

ma bucur mult ca va plac retetele mele

Sylvia 1

09.02.2010, 15:12

Ama ce ma bucur sa te gasesc aici asteptam retetele tale delicioase, stii cat admir stilul tau

elena1988 1

10.02.2011, 16:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui portughez