Pui umplut cu ciuperci

de mihaelaM in Pui, 2 Mai 2014 | 4852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 capatana usturoi
  • 1 borcan ciuperci(800g)
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura sos rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu ciuperci:

Parlim puiul dupa care il spalam bine,ii taiem varfurile aripilor si il punem in vasul in care va urma sa intre la cuptor :) 

Curatam ceapa, o taiem marunt si o punem intr-o tigaie cu ulei incins.

Morcovul il curatam si pe el si il dam pe razatoarea cu ochiuri mari dupa care il adaugam peste ceapa.

Amestecam bine din cand in cand sa nu se lipeasca.

Cand au inceput sa-si schimbe culoarea adaugam si usturoiul zdrobit  si ciupercile taiate marunt.

Eu am mai oprit cateva ciuperci intregi pt a pune pe langa el.

Mai lasam cam 2-3 min dupa care luam tigaia de pe foc.

Adaugam patrunjelul taiat marunt,sarea,cimbrul si piperul ,amestecam bine dupa care umplem puilu.

Dupa ce am umplut puiul l-am prins la spate cu 2 scobitori ,am pus sos de rosii si o canita cu apa si l-am bagat la cuptorul incins timp de o ora.Pana s-a rumenit.

Dupa ce puiul a fost rumenit il scoatem ...mai asteptam putin ...dupa care...navalim pe el :))

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui umplut