Pulpe de pui umplute cu pasta de ciuperci la slow cooker Crock Pot

de Panacris in Slow Cooker, 31 Oct 2020 | 2113 vizualizari

 

De când le-am văzut pe un site culinar, m-au cucerit.
Zis și făcut, tare bun, deloc greu, doar un pic de răbdare și îndemânare!
Zmeii le-au savurat, pe îndelete alături de rulourile de castraveți cu ardei murați! 😉
 
Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • Pulpe de pui inferioare cca. 5 bucăți,
  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Unt cca. 50 g,
  • Ciuperci pleurotus cca. 150 g,
  • Usturoi 2 căței,
  • Pesmet 1 lingură,
  • Vin alb demisec cca. 100 ml,
  • Boia de ardei dulce 1 linguriță,
  • Cimbru 1 linguriță,
  • Sare de mare 1 lingriță,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu pasta de ciuperci la slow cooker Crock Pot:

Se spală și curăță pulpele, apoi li se desprinde pielea, în așa fel încât să rezulte un buzunăraș.

Ciupercile se toacă cât mai mărunt și se călesc împreună cu ceapa mărunțită în unt. Se asezonează de sare piper și usturoi.

După ce se ia de pe foc se adaugă pesmetul, se amestecă până ce se înglobează și se obține o pasta omogenă.

Cu această compoziție se umple fiecare buzunar al pulpei.

Pulpele se așează în vasul ceramic al aparatului de gătit slow cooker Crock Pot, se presară boia de ardei dulce, cimbru, sare și piper, apoi se lasă la gătit pe modul HIGH cca. 60 de minute.

Apoi se adaugă vinul și se mai lasă la gătit încă 60 de minute, până ce se rumenesc.

Se servesc alături de orice garnitură: piure, cartofi natur, orez sau salată de sezon.

 Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu pasta de ciuperci la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placinta invartita, cu nuca, ciocolata si sirop de zahar ars la slow cooker Crock-Pot 4,7 L