Supa de ciuperci a la grec la slow cooker Crock Pot

de Ksenya in Slow Cooker, 30 Oct 2020 | 2507 vizualizari

 

Duminica am hoinarit  prin padure, am gasit ciuperci de camp.
O supa de ciuperci la Slow Cooker am pus rapid.
Ciupercile de padure au un parfum aparte.
Imi plac ciupercile, stiu, am mai spus-o.
Sa trecem la treaba!

 

INGREDIENTE

  • 500 grame ciuperci de camp sau champignion
  • o cana de legume pentru ciorba de la punga congelata
  • o ceapa tocata
  • 2-linguri orez
  • 200 ml smantana 32%
  • o foaie dafin
  • 3 galbenusuri
  • usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de ciuperci a la grec la slow cooker Crock Pot:

Setam aparatul slow cooker pe functia High. Cand uleiul s-a incalzit bine, adaugam ceapa. Sotam pana devine ceapa translucida, adaugam ciupercile, lasam 5 minute, apoi adaugam legumele si orezul. Adaugam 2 cani de apa fierbinte, setam pe functia low. Lasam 1 ora sa fiarba.

Intr-un castron, galbenusul il amestecam cu smantanna, apoi adaugam cate un polonic de supa din vas si amestecam compozitia din castron, mai adaugam un polonic de supa din vas in castron, amestecam, apoi rasturnam compozitia din castron peste supa din vasul aparatului. Adaugam la sfarsit usturoil zdrobit. Amestecam,oprim aparatul.

Supa este gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ciuperci a la grec la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot