Quinoa, cocos si vanilie, la slow cooker Crock Pot

de Panacris in Slow Cooker, 31 Oct 2020 | 3383 vizualizari

 

Un mic dejun sănătos, cu quinoa, cocos și vanilie preparat la CrockPot, tare bun atât cald, cât și rece.

 

INGREDIENTE

  • Quinoa cca. 85 g,
  • Lapte vegetal din cocos cca. 600 ml,
  • Stafide aurii/merișoare cca. 50 g,
  • Vanilie ½ limguriță,
  • Ștevie (îndulcitor) cu aromă de caramel 1 lingură,
  • Fulgi de cocos.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quinoa, cocos si vanilie, la slow cooker Crock Pot:

Quinoa se spală într-o strecurătoare, apoi se adaugă în vasul aparatului de gătit slow cooker Crock Pot. Apoi se adaugă laptele vegetal, stafidele, extractul de vanilie și stevia lichidă cu aromă de caramel.

Se setează aparatul la nivelul Slow, pentru  cca. 4 ore.

Se amestecă din când în când, iar dacă mai este nevoie se mai adaugă un pic de lapte vegetal.

Preparatul se servește cald sau rece, presărat cu fulgi de cocos, natur sau puțin prăjiți.

 

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Quinoa, cocos si vanilie, la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu morcovi si nuci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L