Rasucite cu lapte si portocale

de MIMI in Prajituri, 14 Dec 2009 | 4855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 GR PASTE RASUCITE
  • 500 ML LAPTE
  • 5-6 LINGURI DE ZAHAR
  • 3 PLIC ZAHAR VANILINAT
  • O LINGURITA DE COAJA RASA DE PORTOCALA
  • UN PRAF SARE
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasucite cu lapte si portocale:

Se pune apa la fiert intr-o oala.Cand fierbe apa in clocot se pune praful de sare si pastele.Se lasa sa fiarba pana devine apa laptoasa,cand au fiert(am un mic secret sa incerc pastele daca sunt fierte)se scurge apa si se pune laptele,dupa care punem zaharul, coaja rasa,zaharul vanilinat si mai lasam sa fiarba pana da un clocot ,doua laptele.Rasucitele se pot manca si calde si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasucite cu lapte si portocale" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

fluturas 1

16.12.2009, 15:06

apetisant dar m-a incurcat rau ca este pus la supe/ciorbe..eram curioasa ce zeama o mai fi si aia!

MIMI 1

16.12.2009, 15:43

Imi cer scuze daca mai gresesc si le incurc,sunt la inceput.Scuze.

Michelle 1

20.12.2009, 14:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nutella si nuca