Reteta de preparare a papanasilor cu frisca si finetti

de oana_pisicutza16 in Prajituri, 11 Noi 2011 | 11048 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaca
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 2 oua
  • Un praf de sare
  • Faina cat cuprinde
  • Frisca
  • Finetti
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu frisca si finetti:

- Reteta de preparare a papanasilor

intr-un bol se amesteca toate componentele

- se formeazã bilute mai mari la care se face cu degetul o gaura in mijloc

- se formeazã bilute mai mici care vor fi puse pe post de “capac”

- se prajesc in ulei bine incins pe ambele parti, se scot pe un prosop de hartie

- se servesc calzi cu frisca si finetti

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu frisca si finetti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si peltea